2019-06-20 119 瀏覽
父親節當日616,好多人去了遊行,我哋一家都有去。大約行咗三個幾鐘,小朋友感到不適就打道回府了🥵天氣熱加上肚餓,我哋返到去荔枝角就要立刻去開餐喇💮我哋食完早餐就出發去遊行都冇食到lunch, 所以打開個餐牌,快速地就點咗啲嘢食巨人漢堡蛋包飯 $42呢間蛋包飯好出名,我哋當然要叫返過嚟食啦🥰 佢哋整個蛋皮係好軟滑, 唔係乾爭爭嗰啲炒蛋薄皮, 裡面嘅飯係有炒過嘅,唔係白飯, 炒得粒粒分明,有落調味,有d似蕃茄炒飯,味道好好塊漢堡扒相信都係佢哋自家製嘅, 望落去以為煎到過咗火好乾身,點知一切落去軟綿綿, 食落後好juicy我哋加咗20蚊叫咗個綜合水果茶,超大渣,消暑一流! 相信佢都係用果汁沖㗎喇,不過20蚊咁大渣你想點呀,仲有少少過肉畀你食😌 攞嚟影下相都抵返晒啦🤣🤣厚切蛋蛋治拼王牌炸雞髀 $37果然係厚切,塊麵包同埋入面嘅蛋都係好厚身, 一路食啲蛋液係咁流出嚟好鬼正至於隻雞髀ok啦 ,如果可以大隻少少就好嘞另外我哋叫左下午茶餐可另加錢叫額外小食,我地加咗 迷你炸薯條($5)同埋 迷你粟米火腿通粉($5)。雖然話係"迷你",但係我覺得五蚊嚟講佢畀嘅份量都唔係"迷你",抵過去大x樂食嗰啲🤫🤫

天氣熱加上肚餓,我哋返到去荔枝角就要立刻去開餐喇💮

巨人漢堡蛋包飯 $42

巨人漢堡蛋包飯

我哋加咗20蚊叫咗個綜合水果茶,超大渣,消暑一流
!

綜合水果茶

厚切蛋蛋治拼王牌炸雞髀 $37

厚切蛋蛋治拼王牌炸雞髀

至於隻雞髀ok啦 ,如果可以大隻少少就好嘞

雖然話係"迷你",但係我覺得五蚊嚟講佢畀嘅份量都唔係"迷你",抵過去大x樂食嗰啲🤫🤫 炸薯條唔錯, 相信下次我會去食的話會叫大份

2019-06-16
巨人漢堡蛋包飯