2019-06-06 238 瀏覽
貴族蛋糕係我光顧多年既餅舖 無論屋企邊個生日都好 我哋都會選擇喺呢度訂蛋糕 因為個人比較傳統 鍾意一啲懷舊嘅蛋糕 加上佢做嘅蛋糕款式又夠靚父親節蛋糕最好三天前預訂 $228一磅 $456兩磅父親節將至 作為一個孝順女當然要訂番個蛋糕同老豆慶祝啦 我揀咗而家大熱非常人氣嘅雲石蛋糕 非常大方得體又高貴 款式簡單但充滿意義外面忌廉非常細滑又厚身,味道唔會太甜, 切開入面係雜果餡,有多款唔同嘅新鮮生果, 蛋糕非常軟熟無論係大時大節或者屋企人生日 訂個蛋糕一齊慶祝真係好開心 鮮芒果忌廉卷 $44/1條傳統嘅忌廉卷 充滿蛋香味道 一層蛋糕一層忌廉 真是讓人停不下口夏天是芒果嘅當造季節 芒果非常甜而且香 非常推介菠蘿蛋糕$7/1件 現在做緊個優惠 買五可送一 蛋糕表面有新鮮菠蘿片 味道酸酸甜甜 好香菠蘿味道 下面係新鮮又軟熟嘅蛋糕 入口好鬆軟這裏還有新鮮出爐嘅蛋撻,椰撻…… 熱辣辣 唔買真係對唔住自己 全部都係自家製充滿香港特色迷你蛋糕仔$36/半磅 一啖一口的小蔔糕 好香牛油味 最啱買袋嚟做小食或者做早餐這裏還有各款朱古力 款式非常多樣化 即買即食呢個壽桃蛋糕夠曬吸睛 我下次都要訂呢個 壽桃寓意長

父親節蛋糕最好三天前預訂
$228一磅
$456兩磅

無論係大時大節或者屋企人生日 訂個蛋糕一齊慶祝真係好開心

鮮芒果忌廉卷 $44/1條

夏天是芒果嘅當造季節 芒果非常甜而且香 非常推介

菠蘿蛋糕$7/1件 現在做緊個優惠 買五可送一

這裏還有各款朱古力 款式非常多樣化 即買即食

呢個壽桃蛋糕夠曬吸睛 我下次都要訂呢個 壽桃寓意長壽 係啲啲傳統餅舖先去搵到嘅情懷 希望一直保存下去