2022-01-28
百好名宴我好仲意片皮鴨, 所以都加入左片皮鴨關注組. 前幾日見到有人係關注組介紹百好名宴好平超抵食,評價十分高.我當然要黎朝聖下.一坐低, 就見唔少人都叫左片皮鴨同長腿蟹, 相信口碑都唔錯.但因為我地得三個人食.今次只係叫左片皮鴨同埋一個套餐.片皮鴨只係$78/隻, 你同我都無眼花, 真係$78!!!份量都唔少,夠3-4人食.片皮鴨都有油香味而且帶有鴨肉, 每片大小都剛好.配料(如青瓜)都可以另外再追加.片剛上時都熱,軟,但食到大概第三塊就開始乾,非常影響口感.套餐$238, 有一條海班加一隻波士頓龍蝦伊面. 好抵食.海班好大條,而且食落都好新鮮.豉油會係你面前上, 保證熱辣辣.波士頓龍蝦伊面龍蝦份量就比較少, 而且無咩肉.但伊面好好食, 夠冧入曬汁.整體來講, 百好既片皮鴨CP 值超高,無介紹錯.必食!!!!佢地既海鮮都好抵食,大份又平仲要夠新鮮.依間我都叩左唔少朋友仔食, 佢地都大讚. 我都一定會再幫襯,下次可以試下佢個長腿蟹!
片剛上時都熱,軟,但食到大概第三塊就開始乾,非常影響口感.
套餐$238, 有一條海班加一隻波士頓龍蝦伊面. 好抵食.