🐮牛肉火鍋專門店 — 616七桌子🐮⬜️牛肉係好色澤鮮艷,鮮嫩爽口,十分肥美,可惜敗筆係全部都吾夠牛味🙈而牛肉款式好多,有啲刁鑽牛部位嘅都有,好似吊龍伴、封門柳、澳洲五花趾、牛上肋等。大部分烚幾秒就已經食得😍真係樣樣都想食曬。湯底方面,雖然揀咗普通牛骨湯底,但到最後成個湯既牛肉味會好重,令我係不停飲🤣整體黎講,就款試多,但質素就未算話好好。不過值得一讚嘅係服務態度幾好,而且港九新界都有分店,都算方便。⬜️ 為食指數:6.5(10分為最多)抵食指數: 7.5⬜️#goeat紅磡#goeat銅鑼灣#goeat荃灣#goeat元朗#goeat西營盤#goeat大圍#goeat大埔#goeat尖沙咀#goeat黃店#616七桌子#火鍋#打邊爐#火鍋#麻辣火鍋#紅磡美食 #hongkong#hkfoodie#foodstagram#FoodPhotography#foodporn#FoodGasm #foodie#foodoftheday#FoodInTheAir#Delish#InstaGood#InstaFood#Food
🐮牛肉火鍋專門店 — 616七桌子🐮
⬜️
為食指數:6.5(10分為最多)
抵食指數: 7.5