同朋友仔突然興起想打邊爐,想揀啲仼食嘅打邊爐餐廳🤣因為好想瘋狂食牛肉🤪上openrice 見到有間餐廳叫「肉浦團」,個名好得意,同埋見到啲人話牛肉款式都幾多👻而且係無限♾️時仼食,就試吓你啦!佢分別有A/B/C set可以揀,我哋今日諗住食豪啲,決定揀Set C🫣佢火鍋配料都算幾多都係好似平時啲打邊爐店咁,有自助醬料吧👍🏻佢有好多炸類小食,例如:燒賣、薯格、麥樂雞、薯條同咖哩角,佢會不停更換,而且熱辣辣,正👍🏻飲品都係自助,仲有啲茶包可以自己沖,所以唔飲凍飲嘅,都可以揀熱飲🍵我哋揀咗湯底-清酒味噌卜卜蜆湯,佢個湯底真係俾好多蜆👍🏻呢個餐有好多唔同部位嘅牛肉,分別有澳洲M5和牛肩胛肉 、美國安格斯牛背峰 、薄切封門柳、牛板鍵 、牛五花腩、A4和牛後腿肉和牛胸片 ,而我哋最鐘意都係封門柳,因為佢肉質滑得嚟,又好香牛味❤️另外,我哋都好鐘意牛骨髓,佢食落口滑捋捋👍🏻豬梅頭同越南虎蝦都推薦,好食!臨尾仲有杯雪糕食,開心❤️

火鍋配料都算幾多

都係好似平時啲打邊爐店咁,有自助醬料吧👍🏻

我哋揀咗湯底-清酒味噌卜卜蜆湯,佢個湯底真係俾好多蜆👍🏻

臨尾仲有杯雪糕食,開心❤️
2024-07-18