餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (東港城)
資訊:

2019-08-21 1556 瀏覽
朋友幫我提早慶生🎂就係屋企附近食牛角,環境乾淨,員工服務態度好👍🏻,共4位,要提早book位先唔使等🤪,我哋四個人食先嗌左一個拼盤😃,再嗌咗牛舌,牛肉粒,和牛等等(可睇收據單),每次食牛角必食牛角飯😍😍😍拼盤質素正常,未去到好好味,感覺啲肉質地差唔多,冇話邊個特別出色。而厚牛舌係我覺得成餐飯最好味嘅肉❤️佢個口感啱啱好,好有口感😭❤️,食落去好爽👍🏻👍🏻,加上我哋燒得啱啱好😂😂正!!!!和牛我就覺得正常,由於價錢唔平同期望太高😂😂未食到入口即溶嘅程度😭。而牛肉粒我就真係覺得麻麻地😅, 好普通,超級市場都買到嘅質素😢😢😢,特別推薦酒精飲品,酒精濃度唔算好高,幾開胃🥰👍🏻配燒肉一流😋😋總結嚟講,呢個價錢都算抵食,如果你九點後食,好多食物都係半價❗️❗️❗️,如果遲收工嘅朋友不妨留意下時間,會抵食好多😚😚
2019-08-19
慶祝紀念