2019-06-25 94 瀏覽
自從去完韓國食過春川炒辣雞 真係好懷念個味道阿🤤 機緣巧合之下 俾我知道柳氏家原來有得食韓式炒辣雞 就捉咗男朋友陪我去食啦😙原來除咗柳氏家炒辣雞 仲可以有四川麻辣風味炒辣雞或者味噌蜜糖都得🤓 仲標示埋辣度 幾清晰👍先落order紙 鐵板炒辣雞好快就送上😛 店主仲會教你點炒 超容易😂 等候嘅同時 爭取時間試埋佢個自助沙律吧先🥰 炒雞絲都幾好食 令男朋友幾期待一陣個炒辣雞🤓 食定啲沙律菜打底先😝炒辣雞時掛定圍裙咁就唔怕整污糟件衫啦 開工!玩!🤣🤣🤣 炒嘅時候聞到好香 好想食了😋 炒到咁上下職員會過嚟幫我地炒拉麵 之後就大功告成食得😝炒辣雞好惹味阿 風味都好似韓式 越食越辣越過癮😋 早知加埋芝士啦 加埋會更加好食🤣 雞肉份量好多 炒完都唔會好老 中意食仲可以出自助吧添加 但兩個人一定夠食😂 拉麵炒完都好正 不過就淋左少少🤪食完炒辣雞就開始食韓燒 我地專攻海鮮😛 多春魚係必食 好多春 燒得又夠乾身😋😋帶子雖然細粒啲 但都有鮮味 有啲驚喜wo😋煙肉就肥咗啲 雞翼係單骨都唔錯 味道好之餘又方便食😝 食物大致上都okay😋最重要係食埋最後嘅雪糕 我就梗係揀mixed既雲呢拿士多啤梨味啦😝 仲有好多醬

帶子雖然細粒啲 但都有鮮味 有啲驚喜wo😋

最重要係食埋最後嘅雪糕 我就梗係揀mixed既雲呢拿士多啤梨味啦😝 仲有好多醬同topping任加😋

$218都唔算貴 不過100分鐘就趕咗少少咁啦😂
2019-06-24