餐廳: 普慶餐廳
資訊:

2020-07-26 6333 瀏覽
今年父親節嚟咗呢度食自助餐🍽其實自從疫情之後都成年冇食過自助餐而家(父親節嗰陣)情況好咗少少所以先夠膽食呢度環境同平時嘅酒店自助餐好唔同行懷舊風, 都幾特別~食物選擇都幾多, 除咗平時都會有嘅食物, 仲有比較少見嘅韓國菜 (e.g. 炸雞, 薄餅), 泰國菜 (e.g.各種泰式串燒🍢), 台灣菜 (e.g. 滷肉飯, 滷味)等等餐廳會定期feature唔同菜式~特別推介✨- 長腳蟹🦀 算多肉, 味道偏咸但個人可以接受- 章魚小丸子🧆 / 大阪燒: 熱辣辣,外脆內軟好好味😋- 甜品🥰: Apple Crumble🍎: 唔會太甜,味道剛好🥰 waffle/ pancake🧇🥞: 試咗香蕉+nutella pancake, waffle就落咗花生醬, 即叫即整好好味 仲有海量嘅movenpick雪糕🍨💕衛生方面:因為而家疫情嘅關係, 所以每次出去攞嘢食都要戴口罩😷 雖然有少少麻煩, 但係我覺得可以保障返大家嘅安全👍🏻整體用餐體驗唔錯, 都算值得一試😊
今年父親節嚟咗呢度食自助餐🍽

呢度環境同平時嘅酒店自助餐好唔同行懷舊風, 都幾特別~

餐廳會定期feature唔同菜式~

特別推介✨
- 長腳蟹🦀 算多肉, 味道偏咸但個人可以接受

- 章魚小丸子🧆 / 大阪燒: 熱辣辣,外脆內軟好好味😋
- 甜品🥰:
Apple Crumble🍎: 唔會太甜,味道剛好🥰
仲有海量嘅movenpick雪糕🍨💕

衛生方面:

整體用餐體驗唔錯, 都算值得一試😊

芒果糯米飯
章魚小丸子🍡