2019-10-07 651 瀏覽
以前喺尖沙咀返工,一直都冇機會試一試呢間泰國菜,反而冇咗之後就偏偏掛住想過返嚟試吓,今日終於有機會啦!餐廳環境好好,如果你想三五知己靜靜地坐低傾吓計呢度會係一個好選擇!雞肉碎生菜包,呢一味係我去到冇一間泰國餐廳都必叫嘅,呢間餐廳特別在於佢嘅味道唔算好濃烈,鍾意清清地嘅人應該會適合你泰式蝦餅,呢度最好嘅事你可以選擇半份或者全份,就算兩個人黎食都可以叫多幾款啦!味道方面佢嘅蝦味都好濃郁,配搭埋我最愛嘅泰式辣醬果然係前菜最好嘅選擇泰式春卷,入邊真係會搵到大大隻蝦!椰汁雞湯,淨係睇相你都知道佢好濃郁啦,呢個雞湯唔係周圍都食到,佢亦都煲得好出色最後仲叫多咗個青咖喱飯,飯係炒飯嚟嘅配合埋青咖喱,為呢一餐做咗個完美嘅結尾

泰式春卷,入邊真係會搵到大大隻蝦!

2019-09-23