2019-10-14
前日同屋企人黎左呢間位置便利嘅火鍋店食野,我黎過好多次,鐘意佢店員服務態度好,座位舒適。食左幾次水準都keep住,所以決定寫食評讚下佢😂😂😂中size嘅特尚手切牛 $188食肉獸嘅我order左特尚手切牛,真係好好味,牛脂分佈好平均,有淡淡牛味。羽衣甘藍 kale $38成日聽人講羽衣甘藍係超級蔬菜,見佢唔算貴,就叫左一藍黎試下😛 店員話呢種菜要淥耐啲。所以我地淥左大概五分鐘。呢種菜嘅味道同其他菜冇咩分別,佢係 纖維比較重,同埋佢嘅掛湯能力好高。菜紋hold住晒d湯,所以個菜好juicy,幾好食。百花釀油條 $58個響鈴好脆口,好大舊,好好食!另外嗰百花釀油條釀左蝦膠,蝦膠份量ok,又係脆loklok,唔太油。👍四色丸尚盛 $88四色丸有牛丸、墨丸、蝦丸、豬肉丸。丸入面有唔同嘅餡,我最鐘意豬肉丸。豬肉丸入面仲有d 鹹蛋黃,同d豬肉幾夾。全部丸都幾彈牙😁
中size嘅特尚手切牛 $188
羽衣甘藍 kale $38