2021-06-03
銅鑼灣呢間fusion 西餐廳有室內,亦有室外位置。佢地仲好細心咁放咗個大型風扇係戶外 🌬 嘢食方面,質素好高得黎同平時啲 All Day Breakfast 又好唔同,幾特別,記住一定要叫啤酒呀!超多款式,一定有一款岩你 🍻Lobster Madnedict 📍$158龍蝦肉都幾多幾厚,食落夠彈牙新鮮 👍🏻隻蛋又整得岩岩好,有流心 😬最特別嘅係佢一個用咗平時嘅sourdough, 另一個用咗炸饅頭,令到食落口更脆身,仲比sourbough 更夾個 egg benedict 呀All Day Madfast - 肥東波與脆 waffle 📍$158極度邪惡嘅All Day Breakfast! 同平時唔同,無哂啲腸仔、煙肉,茄汁豆,但換黎嘅除咗係沙律,仲有港式東玻肉同薯條,fusion 得黎又好食 🙈 唔知食完加咗幾多卡路里呢 🙆🏻♀️脆炸粗薯條 📍$63薯條熱辣辣,似係即叫即炸,加埋自家製蛋黃醬,唔錯Fierce * Beer 52 📍好厚身,有少少黑啤嘅感覺,但係佢口感就更豐富,個after taste 嘅朱古力味都幾出Lemon Tea Cider 📍因為我想飲甜啲嘅啤酒,店員就
脆炸粗薯條 📍$63
薯條熱辣辣,似係即叫即炸,加埋自家製蛋黃醬,唔錯
Fierce * Beer 52 📍
Lemon Tea Cider 📍
因為我想飲甜啲嘅啤酒,店員就推介咗呢款有啲似檸檬茶嘅俾我,好清新,岩哂係咁熱嘅天氣下解渴,飲完真係覺得涼咗,唔怪之得啤酒叫做鬼佬涼茶啦~