2022-12-14 40 瀏覽
同男朋友去開香港仔,午餐突然想食日本嘢,見佢呢間多野食就決定食佢,Menu 眼花撩亂勁多野揀,我地2個人叫左好多野😆😆❤️蟹子沙律❤️青瓜絲清脆多汁,D蟹籽多到好似唔駛錢咁,加埋蟹柳,細食人真係食完都已經飽晒!❤️燒油甘魚鮫❤️用燒烹調油甘魚最合適,大火將魚油迫出香氣四溢,魚鮫肉嫩鮮甜非常可口❤️雞泡魚干❤️雞泡魚不會燒得太乾,還能保留魚的鮮味同魚香,魚食落甜甜地,味道惹味,用黎送酒一流!❤️香蔥吞拿魚腩軍艦❤️沒有筋,入口充滿吞拿魚油香,食完成個口都充滿了吞拿魚味,必食!❤️三文魚子軍艦❤️三文魚子晶瑩剔透,鋪滿壽司的所有空間,三文魚子粘粘的口感,咬開脆卜卜的粘膜,魚油濃厚味道在口中爆發,齒頰留香❤️三文魚壽司❤️魚生都算大片厚身,食落新鮮,啖啖肉😚
❤️蟹子沙律❤️
❤️燒油甘魚鮫❤️
❤️雞泡魚干❤️

❤️香蔥吞拿魚腩軍艦❤️
❤️三文魚子軍艦❤️

❤️三文魚壽司❤️

魚生都算大片厚身,食落新鮮,啖啖肉😚