2021-10-27 56 瀏覽
Vici Stage (荃灣).個人覺得黎呢到欣賞佢嘅飲品精緻度,飲野主食野副.▪️Stage Moscow Mule▪️.呢杯係冬瓜茶cocktail,好特別,冬瓜茶嘅天然甜再加上落左舊燒過嘅薑,加一小片青檸,完全唔似冬瓜茶!.▪️Passion Sour▪.酸甜易入口,百香果味濃,完全唔似有酒精!.▪️自家製泰式無骨鳯爪▪️.呢個非常之出色,作為餐前小食最緊要夠開胃同埋凍,呢樣食物有齊晒兩樣要求,仲要冇骨冇任何渣,咬落去爽口冰凍!.▪️辣肉腸薄餅配橄欖🫒▪️.呢度嘅Pizza充滿着芝士,芝士控一定要食拉氏芝士再配上番茄醬,呢兩樣野本身就係絕配,可惜個Pizza底邊皮焗得有啲over,所以硬咗少少.▪️肉醬薯條🍟▪️.黎飲嘢點可以唔食啲snack,除咗佢本身一嚟到就已經會比爆谷你,薯條都係一樣不可或缺嘅嘢,又係拉絲芝士肉醬,好快食完半碟😂📌 Vici Stage (荃灣)荃灣沙咀道325-331號德仁樓地下B舖環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
Vici Stage (荃灣)

個人覺得黎呢到欣賞佢嘅飲品精緻度,飲野主食野副

▪️Stage Moscow Mule▪️
▪️Passion Sour▪
酸甜易入口,百香果味濃,完全唔似有酒精!

▪️自家製泰式無骨鳯爪▪️

▪️辣肉腸薄餅配橄欖🫒▪️
呢度嘅Pizza充滿着芝士,芝士控一定要食

▪️肉醬薯條🍟▪️

📌 Vici Stage (荃灣)
荃灣沙咀道325-331號德仁樓地下B舖

環境:⭐️⭐️⭐️⭐️