2019-12-25 396 瀏覽
#Boss 呢排都比較準時收工,實在太好... 可以方面我哋安排私務,不過依家 #公司 搬遠咗,每次想入 #將軍澳 都要考慮吓😅呢日 #小秘書 終於 #的起心肝,約埋 #將軍澳之友 去 #新都城廣場 行吓街,點知一行就一發不可收拾😅 最後搞到要食 #快餐😅😇 不過其實 -#一粥麵 都好多選擇,既有 #粥粉麵飯、又有 #小菜🤩 我就點咗個 #茄子豬扒煲 同朋友 #開心share。煲入面淨係 #豬扒 都有5件,茄子 都有大半煲,仲喂埋個 #沙參玉竹湯。個湯足料但唔熱,有啲嘥料🤨 #豬扒 整特好好味,應該係用 #甜豉油汁 腌製過,搞到平時好少食肉嘅朋友仔,都忍唔住要左兩件... 哈哈😄 不過呢啲 #茄子 又太油膩,尤其無喺煲底嗰層,成層吸油紙咁... 真心唔敢擺落口😉 不過地點方便,員工又快手,普普通通又一餐啦😉

2019-12-19