2015-07-17 848 瀏覽
作為貓奴,又係北角做野,見到北角開貓cafe就梗係要去試下啦!上次去既時候係星期一,原來佢地星期一係放假既,摸左一次門釘之後呢日終於都上到去玩啦!佢地係計入場第一個鐘六十鐘包一杯廿五蚊以下既野飲既,(入場需要除鞋)至於我同朋友就加十五蚊叫左兩杯特飲,佢地既特飲好特別,杯杯個名都同動漫有關。係玩之前店員會詳細講一次入場玩既規則,有少少似日本貓cafe架。另外我地仲叫左一份朱古力心太軟(佢地店員極力推介,可惜掛住食唔記得影相),結果真係好流心好好味,呢個我打十分XD佢地仲有好多漫畫睇,有我至愛既ONEPIECE TIM,不過掛住同貓貓玩完全無時間睇下次會再黎,食物環境質數都算係平衡既一間貓CAFE

下次會再黎,食物環境質數都算係平衡既一間貓CAFE
2015-07-14
  • 朱古力心太軟