2024-12-27 402 瀏覽
今次又黎探下貓咪~~ 12 月佢地都換左聖誕衫衫全部都好可愛呀~~次次黎其實都係食2 人餐,因為真係最抵食啦~~餐湯 & 沙律Set for 2 包咗兩個餐湯+雜菜沙律今日餐湯係煙肉忌廉湯,忌廉係稀身質地 雜菜沙律就份量少少當開胃菜~$28 滋味雙人小食拼盤我哋加咗 $28 要咗個小食拼盤,有唐揚炸雞、薯條同洋蔥圈~ 炸雞外脆內嫩,juicy 又惹味,薯條炸得金黃香脆,洋蔥圈亦都炸得啱啱好,唔會太油膩卡邦尼扁意粉講真佢地既卡邦尼係真係整得幾好食幾有驚喜,個醬係好creamy好麵,加埋蛋汁黎食味道係好四重芝士薄餅薄餅用咗羅勒番茄醬做底,上面鋪滿水牛/車打/菲達同巴馬臣芝士。一上枱,濃郁嘅芝士香味就衝埋黎,薄餅餅底薄脆,芝士份量十足,每一啖都充滿芝士香2人餐已包兩杯飲品,我哋叫咗熱黑咖啡同熱古早冬瓜茶,味道正正常常都幾大杯既~~

次次黎其實都係食2 人餐,因為真係最抵食啦~~

餐湯 & 沙律

Set for 2 包咗兩個餐湯+雜菜沙律
今日餐湯係煙肉忌廉湯,忌廉係稀身質地
雜菜沙律就份量少少當開胃菜~

$28 滋味雙人小食拼盤

卡邦尼扁意粉