2019-01-01 89 瀏覽
朋友喜歡貓 一直都很想去貓貓cafe 今次終於去到 睇到人地講話呢間好多貓 所以就揀左黎間兩個人提早左一日book位 去到門口禁鐘禁左好耐先有人開門 跟住要著鞋套入去 去到坐底叫野食 價錢唔平 但因為係有貓 所以最主要都唔係食野店內多貓 但多數都唔會周圍走 要自己離開座位去睇拒地 食野中途會圍上黎 有d貓比較惡 會直接過黎搶野食 很難阻止 但亦有d好乖 因為一直阻擋d貓偷食 加上貓係檯面行來行去 所以無乜點食野 我地隔離果臺亦是食得比較狼狽餐牌無寫限時 服務員亦無提到限時 但後來過黎催我地走 所以大家都要注意 另外店鋪人多 無野食較難吸引貓貓注意 建議買貓小食 但要留意貓小食係要你食完野先可以買 所以同同貓接觸時間不多另外比較建議平日去 無甘多人
朋友喜歡貓 一直都很想去貓貓cafe 今次終於去到
睇到人地講話呢間好多貓 所以就揀左黎間

另外比較建議平日去 無甘多人
2018-12-16
5 分鐘 (堂食)