2023-07-25
今日我哋book咗一間貓cafe ,諗住玩下貓Relax下~一去到已經坐滿半場,侍應安排咗一張可以坐到四人榻榻米枱給我們,我們點了兩個餐一個小食,我們等了十分鐘多啲,食物已陸續送到首先到個忌廉粟米餐湯,看落去平平無奇,但味道不會過鹹,粟米味道比較突出,飲不到味精味,好味~跟住到墨西哥nachos配蕃茄肉醬,脆片鹹鹹地配上香濃蕃茄醬,肉醬足料~主菜到了,香煎大蝦辣蕃茄意粉,意粉不會過淋,辣汁嘅一般出面餐廳較辣,但本人鍾意食辣,覺得剛剛好,好惹味~雙層芝士安格斯牛肉漢堡 ,份量十足,好飽呀~ 味道與質感都不錯,還有Juice嘅感覺。食完晚餐了8:00左右,竟然坐爆場,好在我哋有book位~到咗我最鍾意嘅環節啦,就係玩貓,我們在這間餐廳行咗一個圈,雖然唔係大,但係環境都不錯,沒有擠迫感~貓貓雖然好多隻都同樣,老闆娘說,這些貓由細在屋企養到大,不是外購翻來,所以大部份都是同血統的,所以同其他貓Cafe不同。但係佢地啲貓貓不怕人,好鍾意同人玩,我哋買咗一兜貓糧餵貓貓,九成貓貓過哂黎,兩個字(震撼)~總括黎講,食物不錯,貓貓好活躍又多,性價比高 ~又多一個好地方,可以Chill 吓 !爽呀!
跟住到墨西哥nachos配蕃茄肉醬,
食完晚餐了8:00左右,竟然坐爆場,好在我哋有book位~
總括黎講,食物不錯,貓貓好活躍又多,性價比高 ~
又多一個好地方,可以Chill 吓 !爽呀!