2019-04-26 116 瀏覽
一班女子組新年拜年揀咗呢個地方~環境好colourful~叫d 野飲都好colourful, 我哋叫咗紅粉菲菲同好多杯笑口常開,紅粉菲菲就係紅莓味酸酸甜甜~而新年啱飲的笑口常開就橘子味重d的同樣開胃,入面有好多生果乾(好似好健康咁😂) 但最搞笑係有朋友叫熱果茶,d生果多到塞住個茶壺咀倒唔到出黎~我哋又叫咗個小食拼盤,正常啦不過我哋有準媽媽唔食得生冷野所以我哋都冇叫甜品,但見隔離d枱叫窩夫都香噴噴仲擺得好靚好吸睛!而餐廳有2隻可愛的肥貓走黎走去,但好乖佢唔會搞你,最多腳底經過~可能已經睇厭咗我哋d奴才lu😂仲有一樣係,其實好似得一個姨姨serve全場,姨姨非常好禮貌!仲教我哋幾時飲花茶最好,又幫我哋安排點上菜等,但就有漏單情況出現,可能太多人記唔到咁多野嘅,但都好有禮貌道歉~
一班女子組新年拜年揀咗呢個地方~