2019-02-23 1176 瀏覽
J. Boroski (中環)中環荷里活道1-13號華懋荷李活中心地庫-----😆難得放假~緊係要好好hea下~食下正野飲下正野啦~呢間酒吧同普通酒吧好唔同 極度難搵🤫雖然有個地址係到 但係都要摸索一陣先會搵到個門口😆非常神秘有趣 佢係特登整到咁神秘ge 大家一定要試下搵下 而入到去酒吧 😆裝修好靚好特別🥂好似去左外國ge感覺 坐低之後記得唔好問人攞menu 因為佢係唔會有menu比你ge 所有酒同野飲都係為你度身定製ge~有專人會過黎問你想飲咩 你今日心情好 今日心情唔好 都可以叫佢推介 你中意講咩都得 熱ge凍ge 煙熏味ge果味ge 有酒無酒 濃ge淡ge~😝佢地會根據你講ge野調一杯屬於你ge酒比你 所以次次都唔會一樣 好得意好有新鮮感🍹而大部分ge野飲 無論有酒無酒 調出黎ge味道都好唔錯🍸雖然係無menu 但係每杯野飲大概都係百幾蚊左右 唔會因為無menu 所以價錢好嚇人 都係正常中環酒吧價🍷不過如果你真係擔心ge話 都可以問定大概個價錢係幾多ge😝~-----B仔整體評價:9/10個👍🏻B仔抵食程度:6.5/10個👍🏻B仔環境評分:9/10個👍🏻B仔味道評分:8.5/10
J. Boroski (中環)
中環荷里活道1-13號華懋荷李活中心地庫
B仔整體評價:9/10個👍🏻