2020-10-19
每當有幾個鐘空檔,喺銅鑼灣唔知做咩好嘅時候,就會黎呢到食個飯。貪佢味道好味,又有間獨立房間可以睇netflix/ 唱k或者就咁聽下歌都得。房間環境又幾舒適,有sofa有cushion,坐得幾舒服。如果要唱k,佢係會有headset比你聽住自己唱,所以唔洗怕會有隔音問題,唔洗怕嘈到隔離。不過黎食野,重點都係食物。lunch要入房間嘅話每人最低消費$120,另收加一。紅咖哩大蝦意粉 $98(附餐飲)紅咖哩少少辣味,甜甜地,意粉煮得啱啱好,口感唔錯。大蝦有三隻,口感彈牙。札幌大蝦濃湯拉麵 $128(附餐飲)湯底真係好濃,好重蝦味,好食。估唔到喺呢到竟然可以食到好味過某啲蝦湯拉麵專門店嘅拉麵。餐湯 $5呢個好好飲!黑松露味好濃,仲有好多菇,覺得自己好似飲緊黑松露醬咁,不過好飲。$5絕對值得加。紅豆奶凍 $5個奶凍好食,好重奶味,如果可以少甜啲就好啦。口感都好滑,入口即溶,好似豆腐花咁嘅口感。不過上面啲紅豆真係唔太夾,有啲多餘,寧願佢唔加紅豆。Dirty Coffee - Mocha $58朋友叫左呢杯,我冇試到,但見到都覺得真係好靚!忍唔住影多左幾張相。橙汁 $0餐飲我揀左橙汁,正正常常有果肉
不過黎食野,重點都係食物。
lunch要入房間嘅話每人最低消費$120,另收加一。
紅咖哩大蝦意粉 $98(附餐飲)
札幌大蝦濃湯拉麵 $128(附餐飲)
餐湯 $5
紅豆奶凍 $5
Dirty Coffee - Mocha $58
橙汁 $0
餐飲我揀左橙汁,正正常常有果肉。