2024-06-27
作為一個熱愛海鮮的吃貨,我地搵到間自己夾活蝦的放題,一邊玩,一邊燒野食。一入到去琳瑯滿目的海鮮種類包括生蠔、鮑魚、大蜆、魷魚、原條魚、扇貝等,更有牛仔骨、豬仔髀、羊架等肉類美饌,食材算高質,但價錢合理,未燒已經聞到陣陣燒烤味,不禁讓我口水直流。每人仲有一串白鱔送,肥美鮮甜,好易燒,好味😋推介扇貝厚肉新鮮和生蠔,好新鮮,燒完好香甜,好👍🏻 餐廳還提供了多款雪糕和啤酒,豐富了整個用餐體驗。再來到自助區各式各樣串燒,肉類都齊全,選擇多又豐富。特別推薦牛仔骨、豬仔髀、豬扒和羊架,燒完好香,好惹味!仲有雞皮、雞軟骨、雞柳、豬羊肉串、腸仔、多款丸類同蔬菜,岩晒唔同需要的朋友!見仲有過百款海鮮、串燒、熟食、甜品同飲品,連啤酒都係任飲,認真超級豐富!!!小朋友最鍾意親力親為夾蝦,好刺激🤣甜品區的雪糕杯和雪條也為這頓豐盛的晚餐增添了不少甜蜜。食物豐富,服務還是環境,都能讓人大滿足!性格比高,值得一試。
餐廳還提供了多款雪糕和啤酒,豐富了整個用餐體驗。
再來到自助區各式各樣串燒,肉類都齊全,選擇多又豐富。
特別推薦牛仔骨、豬仔髀、豬扒和羊架,燒完好香,好惹味!
甜品區的雪糕杯和雪條也為這頓豐盛的晚餐增添了不少甜蜜。