2011-06-01
上星期,朋友聚會,一行有9人,其中一個朋友食過lee 間又話唔錯,所以決定book 枱試下!環境地方寬敞,坐得舒服,同隔離枱有足夠距離,氣氛好好,特別適合情侶,就算係好似我地咁,一班朋友嚟食飯傾計,都唔錯!不過黑咗d, 光返少少會好d! ServiceService 好好,waitresses and managers 都好好禮貌同好好笑容!食物頭盤朋友話一定要食青口同大蜆,所以叫咗青口同大蜆各一鍋,加埋薯條,大家一齊分,當頭盤!青口夠大隻,汁夠濃、夠creamy,好好味!大蜆都好正,夠酒味!D汁用嚟點薯條同餐包,真係勁正!主菜叫咗海鮮扁意大利粉、天使麵、意大利雲吞、芝士意大利飯、三文魚、黑豬扒、羊鞍同西冷!D意粉同天使麵煮得唔錯,唔會太淋or太硬!d汁夠味又唔會太多or太少!個飯就淡咗d,我要加salt,朋友就話夠味!我唔食羊同牛,所以唔知好唔好味,不過朋友話ok!三文魚同豬扒都煎得幾好,唔乾,味道唔錯!甜品食咗朱古力軟心同蘋果卷!朱古力軟心係全晚最正嘅dish! 焗得剛剛好,唔會熟到變咗朱古力蛋糕,有d朱古力漿流出嚟,連埋雪糕一齊食,勁正!蘋果卷d皮有d硬,不過味道都幾好!全晚d食
食物
頭盤
青口夠大隻,汁夠濃、夠creamy,好好味!
大蜆都好正,夠酒味!
D汁用嚟點薯條同餐包,真係勁正!
主菜
個飯就淡咗d,我要加salt,朋友就話夠味!
我唔食羊同牛,所以唔知好唔好味,不過朋友話ok!
三文魚同豬扒都煎得幾好,唔乾,味道唔錯!
甜品
食咗朱古力軟心同蘋果卷!
蘋果卷d皮有d硬,不過味道都幾好!
全晚d食物同環境都唔錯,service 好好,價錢又唔貴,每人都係比咗$250!下次有時間一定會再嚟食!