餐廳: 彩福皇宴 (京瑞廣場1期)
資訊:

2024-07-23 1127 瀏覽
本身想食龍蝦記得呢度好平,不過呢期冇特價周圍都,所以放棄咗!因為一隻變咗要四百幾蚊嘅澳洲龍蝦太貴了限人數可以嗌幾多嘅一蚊蝦餃!好抵食,呢個大大粒亦都有一至兩粒蝦係入面 個皮煙煙韌 不過唔夠軟身有啲硬彩福對我哋嚟講係相對貴少少嘅酒樓,呢個紅棗糕正正常常同海港差唔多,不過就要成$30 皮蛋肉片粥同埋鯪魚球粥之下揀咗鯪魚球試吓新嘢,鯪魚球有五粒,不過一粒好細嘅,正常唔會話特別好味 早前喺大碗食嘅好味好多想食啲海鮮同埋菜呢個就啱晒,帶子海味雜菜煲非常健康清淡!好食得清淡嘅,我都要點豉油帶子有三粒,蝦球就有幾粒,好似清鮮味有啲少 但係粉絲嘅質素非常靚,好彈牙 亦都有一種香嘅粉絲味香嘅粉絲味醬油鳳爪勁大隻賣相勁靚,真係一分錢一分貨呢度嘅點心一般都係大份而且足料,底下嘅南瓜亦都好好味!雞雜有芋頭沙鮑魚肚同埋勁大嘅冬菇 呢個都好好味encore因為想食多啲肉最後嗌咗個壽包同埋油雞試吓,壽包好似冇之前咁好味不過啱啱蒸氣熱辣辣勁大粒 $20.1個入面有成隻蛋黃超抵油雞就正正常常,不過覺得佢冇乜肉 幾入味,有少少煙燻味係喎,唔記得咗講瑤柱蛋白炒飯,原來入面真係有好多海鮮粒!幾乾身,啲飯係偏硬嘅 正常環境好寬
帶子海鮮,雜菜煲
香嘅粉絲味

油雞就正正常常,不過覺得佢冇乜肉 幾入味,有少少煙燻味

環境好寬闊舒適,侍應亦都人手充足,不過佢哋未必會好勤快收嘢 起碼佢哋態度優良

洗手間環境亦都合格
午餐