2020-02-16
肺炎疫情下,少咗出街,個人都悶悶哋,週六想出去行下食下嘢。揀咗位於中環蘇豪區嘅doubleshots,享受一下休閒嘅氣氛。本身諗住下午時分應該冇乜人,點知去到嚇親,全場爆滿。等咗一陣先有位,真係好受歡迎。呢度環境好正,坐喺窗前嘅位置吹住風,望住街景好寫意。除咗咖啡、茶、果汁之外,仲有唔少酒精飲品,同埋特色cocktail,我們就試下spent martini 同rose wine,chill😍食物款式都好豐富, 分量唔算多,可以叫多啲款式試勻曬。 avocado on toast 係清新嘅選擇,多士同牛油果粒粒芒果粒等分開上,自己塗在多士上,多士都好味道,夠曬鬆。吉列黑豚三文治美味,豬肉炸得香脆,麵包亦夠鬆,上面有一啲西班牙蒜蓉醬。 千層薯條好有特色,出面未試過,每條薯條都係一層一層,口感特別。甜品嘅芝士蛋糕易令人難忘,芝士味香濃,入口滑溜。
呢度環境好正,坐喺窗前嘅位置吹住風,望住街景好寫意。
食物款式都好豐富, 分量唔算多,可以叫多啲款式試勻曬。
甜品嘅芝士蛋糕易令人難忘,芝士味香濃,入口滑溜。