2023-04-03 91 瀏覽
今日專登預訂左Hunky Dory食午餐,黎到門口有人排隊等位。餐廳入面盒與位之間空間較大,吾會怕會撞到隔離左右食客。坐定左職員話掃code落單,掃完每道菜都有圖片顯示,即時可以知道所點菜式,我點左傳統凱撒沙律,精選烤拼盤加一杯美式咖啡。等緊出餐期間,我周圍望下餐廳環境擺設,天台隔離有個花園仔,見到好多小朋友係度玩耍,有放狗人士,再睇返餐廳入面,有個酒吧,眼見都收藏左好多名酒,如果想飲返幾杯,又吾想同人迫呢度都吾錯架。講返個凱撒沙律,因為個人比較鍾意食沙律,食西餐必點,我覺得呢間凱撒沙律做得吾錯,啲份量好多,汁撈得好勻,我係食晒全部包括汁😜😜,跟住上埋美式咖啡下,咖啡無特別我就吾提咁多,可以一讚既係夠熱夠濃,性價比吾錯。最後係烤拼盤,有薯角,NZ牛眼,雞胸,沙律🥗,不得不提既係個安格斯肉眼牛扒,我無要求到幾成熟,眼見黎到係—3-4成熟,口感好爽,又吾韌,似細細舊好易入口,我好快就食晒牛扒,切細細舊好易入口,雞胸我飽肚關係試左少少,不過不失,我建議如果叫精選拼盤就吾好叫其他野,因為份量好足,一個人食好飽,再叫食吾到其他野。總結:食完我係推介呢間餐廳,原來是一半食食物質素,一半睇環境同員工

總結:食完我係推介呢間餐廳,原來是一半食食物質素,一半睇環境同員工服務,我覺得全部有齊
傳統凱撒沙律
2023-04-01
1 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
紀念日