2015-05-16
今次第二次黎食晚餐,食物好食到不得不推介😄😄上次第一次黎係剛開張,問店主有咩推介食物,佢就介紹左個“羊架‘果然,羊架一d都唔‘蘇‘,大廚仲整得好juicy tim😍😍差唔多食完之際,店主主動行黎問我地有咩意見,食物ok嗎?既然佢咁問,我都直說:食物十分好,不過價錢方面就同區黎講貴左小小,我建議可以整set dinner。今次黎到,果然店主真係有聽取意見(好有心做),加番個set dinner, 有湯有小食有飲品:)最後叫左個set dinner 加個肉眼扒。另追加兩個必食item>>>>炸魚薯角, 同布朗尼雪糕甜品👍雖然以兩個人食量黎計叫得多左 ,不過身為為食ge女人,,食甜品係會啟動第二個胃😂😂俾大家睇相先,,賣相唔錯架,不過因為急住食個布朗尼加雪糕,所以唔記得影相!!大家一定要去試下:)
大家一定要去試下:)