2018-05-23
環境舒適價錢親民正宗韓國菜Kim's Spoon 今日同妹妹一齊出嚟買靚衫準備下個月去朋友婚宴..行完一輪梗係要去搵地方以下個肚仔啦..天氣咁熱真係冇乜胃口食嘢.所以諗住食韓國泡菜成一整個胃經過見到南豐中心呢度有間韓國菜餐廳所以就入嚟坐低試下啦我哋完全唔使等位直接已經可以入去坐.我叫咗個韓式泡菜牛肉飯.姐姐就叫咗個韓式牛肉炒粉絲 韓式泡菜牛肉飯 真係估佢唔到舊飯咁大碟 ,大大個飯再配埋紫菜牛肉泡菜 蘿蔔絲同埋生菜絲.個牛肉有少少微辣非常惹味即刻個人醒神曬.佢啲飯面頭有啲紫菜.撈埋啲飯一齊食真係勁惹味.韓式炒牛肉炒粉絲 佢個炒粉絲份量都非常之大牛肉一大堆根本就食唔曬.粉絲非常乾身爽口完全唔會話炒到林啤啤嗰種感覺.餐廳環境非常舒適.佢哋亦都有bb櫈同埋有小朋友餐具就算同小朋友一齊嚟食都好方便唔會怕麻煩總括:餐廳環境舒適.地方寬闊.上菜速度非常快.唔使五分鐘已經嚟齊曬所有食物同飲品.員工服務態度良好會主動幫我哋拎餐具同埋加水.就算我囡囡倒瀉咗水佢哋都即時過嚟幫我哋清潔.仲關心有冇整親我囡囡.服務非常貼心.食物非常之高品質.真係有正宗韓國菜嘅味道.我一定會再來的
經過見到南豐中心呢度有間韓國菜餐廳所以就入嚟坐低試下啦