2020-11-08
同朋友聚舊, 想好坐d 今次search 左間好評都唔少cafe環境卡座幾好坐,而且每枱距離幾足夠,食得都安心d. 一入門口decor 幾靚,咁岩我地坐左呢枱係decor 對面佢有2人set $368 已經包左一個小食, 2個main 同2個dessert同朋友order 左個芝士煙肉薯條,佢cheese 都幾足料. 頂上滿滿cheese 可以牽絲. 其實都預左加左堆cheese 同bacon 係頂薯條會唔脆,不過整體味道都唔錯主食選左個龍蝦汁蟹肉帶子意粉. 佢個sauce 都幾多, 不過龍蝦香味唔算好出, 意粉腍身左d. 蟹肉絲同帶子量好足料另外main 選左個烤雞蠻推薦,真係完整一隻烤雞, 因為即焗都需要等候40分鐘左右. 但味道係唔錯wor, 成隻焗timing 剛好即使食到雞胸位嘅肉都仲頗嫩完全唔會乾一整隻雞拆開真係好多肉另一邊係堆得滿滿薯蓉,超級飽肚另外加錢order 左特飲,十分推薦佢地milkshake. 個草莓奶昔好好飲,唔會太甜. 加左好多cream 雖然guilty 不過飲落其實更加smooth 同幼滑creamy , 草莓味亦好香, 有點似哈根大師草莓雪糕味道.
一整隻雞拆開真係好多肉
另一邊係堆得滿滿薯蓉,超級飽肚
另外朋友order 左杯iced 夏威夷果仁Nutella coffee. 其實飲落似普通甜甜地iced coffee 味道都唔錯,不過無milkshake咁驚喜
甜品order 左blueberry cheesecake同榛子waffle. 甜品就普普通通