同朋友2人來晚餐,7pm左右,唔洗等位。Order:話梅梳打 $40泰式奶茶 $35青木瓜沙律 $78去骨海南雞飯 $88豬肉碎生菜包 $88+1 服務費 $33————————————總數$362,平均每人$181先講飲品:(左)泰式奶茶:- 茶同奶比例平均- 甜味適中 好飲(右)話梅梳打:- 重話梅味- 有一塊檸檬乾 飲落味似鹹柑桔 開胃再來食物:以上嘅青木瓜沙律:- 有蝦米吊味- 口感清爽微酸- 個汁好似食百雲鳳爪嘅味- 整體不錯亦開胃以上嘅去骨海南雞飯:- 飯帶少許雞油香味 好食- 無骨嘅海好啱懶人食 啖啖肉- 醬汁微酸 為雞肉味道增多一個層次- 推介!以上嘅豬肉碎生菜包:- 豬肉碎無辣味 老少咸宜- 肉碎鹹度剛好 可以就咁即食 包生菜亦好好食- 碗豬肉碎嘅乾濕度適中 用手包生菜食嘅時候 唔會漏汁滴到周圍都係 又唔會太乾身食到喉痛- 好食原本以為呢間鋪係以霓虹燈裝飾做招徠,啱港女影相打卡,嘢食可能麻麻地,唔會出色得去邊。但可能因為我嘅期望值唔高,所以啲嘢食出到來出奇地好食。環境靚、服務正常、食物好食,推薦大家黎一試!我都可能會同其他朋友再來幫襯ya
同朋友2人來晚餐,7pm左右,唔洗等位。

Order:
話梅梳打 $40