2017-11-21 68 瀏覽
一路以黎食車仔麵都係比較傳統果種, 好似呢間咁樣有少少YOUNG同活力既真係第一次見其實野食方面就真係差唔多, 無乜特別唔同, 不過講到裝修, 配套等等加埋就覺得比傳統既車仔麵潮好多體驗完之後會覺得, 應該係後生仔開既! 哈哈首先入門口之前佢個招牌係一個3D既大碗, 勁大個模型凸左出黎, 都幾搶眼入到去之後裝修都算光鮮, 好光猛同埋乾淨, 佢個成個廚房係扮一架車, 食野果陣望落去好搞笑, 有D似油麻地果間雞蛋仔之後落單佢唔係用紙同筆揀, 佢係有一張印得好靚既咭板可以畫上去, 佢食落完單抺乾爭又可以再用講到食乜, 今次叫左個牛腩魚蛋腸仔幼麵. 同平時食既車仔麵都大同小異, 比較特別既係佢會落好多蔥去吊味佢既杯都同平時有少少唔同, 佢係一個好似貢茶咁既外賣杯, 都幾靚最後收銀都係出電子單, 車仔麵黎講都比較少見!所以總括黎講, 雖然每一個SMALL POINT都唔係D咩好特別既野, 但所有野加埋就好強烈感覺佢係一間比較潮既車仔麵
體驗完之後會覺得, 應該係後生仔開既! 哈哈

食野果陣望落去好搞笑, 有D似油麻地果間雞蛋仔

最後收銀都係出電子單, 車仔麵黎講都比較少見!

2017-11-19