餐廳: 丸作食茶 (村南道)
資訊:

2023-11-14 322 瀏覽
丸作食茶📍Tai Wai👍🏼手作冬瓜茶 (加兩款珍珠) $25呢間台式飲品店最特別之處就係有好多款唔同味道嘅珍珠可以揀~ 我哋揀咗紫薯、仙人掌同焦糖珍珠🧋唔係得個樣㗎😌紫薯珍珠同焦糖珍珠真係有紫薯同焦糖味👍🏼冬瓜茶茶底幾好飲,雖然甜度固定,但都唔會過甜🥹以呢個價錢嚟講性價比幾高味道🌝🌝🌝🌝🌚環境🌝🌝🌝🌚🌚服務🌝🌝🌝🌚🌚抵食🌝🌝🌝🌝🌚整體🌝🌝🌝🌗🌚#yyss_taiwai #yyss_大圍 #yyss_屯馬綫 #foodie #foodiehk #hkfoodie #香港美食 #大圍美食 #新界美食 #yyss_台式飲品
丸作食茶

📍Tai Wai