餐廳: 飲茶 (南豐大廈)
資訊:

好難得家姐返咗嚟香港玩,佢最想食中餐,最好就係飲茶啦🫖環境好舒適又清靜,啱晒慢慢傾偈!二人套餐($398加一)前菜(選2款)七彩茄子🍆份量都幾多,吸哂醬汁好入味。香橙白玉蝴蝶🦋有橙香味既冬瓜,酸酸甜甜好清爽。點心(選1款)睇住流奶👀個名真係好盞鬼😝係招牌菜✨奶皇流沙包!熱辣辣,一咬就流沙湧出來,香滑帶點鹹蛋黃香味!小炒(選1款)鮮鳳梨咕嚕肉🍍每粒掛滿醬汁,甜酸味道適中,皮帶少少脆,肉質鬆軟。飯麵(選1款)干炒安格斯牛肉河🐮牛肉味夠濃唔乾,河粉炒得夠鑊氣唔油膩,我哋起碼擺咗半個鐘頭先食都keep到暖溫度非常好👍🏻湯品🍲五子毛桃湯,材料夠夠哂味,有健脾祛濕嘅功效。甜品芒果布甸睇到店舖介紹Join 會籍都幾抵,可以連旁邊店舖龍味館一齊用✨ 1730-2130時段幾重優惠,包括二人或四人餐買一送一(啤酒,汽水,橙汁)、Happy hour Set(2杯啤酒+4選一食品)、$48/隻乳鴿。

二人套餐($398加一)
前菜(選2款)
七彩茄子🍆份量都幾多,吸哂醬汁好入味。

香橙白玉蝴蝶🦋有橙香味既冬瓜,酸酸甜甜好清爽。

點心(選1款)

小炒(選1款)

飯麵(選1款)

湯品🍲
五子毛桃湯,材料夠夠哂味,有健脾祛濕嘅功效。

甜品
芒果布甸