晚餐想去一間靚靚地GE餐廳食野,上網做完RESEARCH見到La Base有個露天Area幾正,咁緊係坐而起行去食啦。一入到去,餐廳環境幾好,都好乾淨,再出去露天Area睇,唔錯!!好舒服。餐廳有提供水煙服務,可惜我朋友嗅唔慣,加上天氣真係有D熱,所以都係揀返入室內坐。賣相好好,一見到就好想食!!芝士夠多,夠濃。有少少洋蔥同煙肉吊味,但可惜個煙肉唔夠熟得透,D肥好韌,生生地咁,好難咬,而且果程油膉味都幾濃,如果改善左呢樣野就好Prefect。由於小弟係好鍾意食RIBS,一見到餐牌有,又唔貴,咁緊係2話不說點左。一黎到,個樣又係好靚,係一個炸左GE RIBS!!本心滿心期待,可惜一放入口...好韌...而且完全唔離骨,要大力扯先食到,而且醃得唔夠入味。可惜,哂左個RIBS... 呢杯手工啤酒係當日只工推介,可惜我已經完全唔記得個名同個價錢。不過呢杯啤酒好好飲好香,入口一開始比較苦澀同濃味,但係之後有個AFTER TASTE 係甘甘地,好正!!呢個推介。整體黎講都係一間食環境GE餐廳,但食物質素一般般,可能個經理都知道呢個不足,都不停過黎問我地好唔好食,有冇咩意見咁,都係有心去經營GE。如
Carbonara Penne

Roasted Pork Ribs

手工啤酒

整體黎講都係一間食環境GE餐廳,但食物質素一般般,可能個經理都知道呢個不足,都不停過黎問我地好唔好食,有冇咩意見咁,都係有心去經營GE。如果改善左個食物質素就好啦,期待下次再試!
2018-09-05
Carbonara Penne