今日用OpenRice搵到依間幾多人食,於是帶左朋友去一間佐敦的西班牙菜餐廳,地點幾便利就腳,店內的佈置行天然植物風🙊,有幾個位都包圍住植物園景感覺不錯,鬧市中的小小寧靜處,總體環境不錯,地方坐落舒服,聊天談心是不錯的地方~👍叫了兩set set dinner,.*香煎牛腰脊肉伴芥末籽牛味道濃郁,而且脂肪比例平均,口感細緻香口,肉汁豐富,加上惹味芥末,不錯~!*焗海斑伴芫茜鮮魚湯海斑夠滑,湯底唔錯,十分鮮~有芫茜調味,讓整體感覺清爽~!.*前菜-磯煮鮑魚 鮮嫩彈牙,入口具鮮味~*前菜-芒果牛油果虎蝦沙律 芒果清甜,沙律清新,虎蝦彈牙,是滿滿夏天的味道~!*餐包 麵包熱烘烘又香脆,配上油醋汁可令胃口更開胃呢*餐湯 鷹嘴豆湯 豆香而濃厚~*welcome food有煙三文魚牛油果,甘香煙薰鮮味,牛油果淡淡的奶香味~
*香煎牛腰脊肉伴芥末籽
*焗海斑伴芫茜鮮魚湯
海斑夠滑,湯底唔錯,十分鮮~有芫茜調味,讓整體感覺清爽~!
*前菜-磯煮鮑魚 鮮嫩彈牙,入口具鮮味~
*餐包 麵包熱烘烘又香脆,配上油醋汁可令胃口更開胃呢
*餐湯 鷹嘴豆湯 豆香而濃厚~