位於旺角MOKO Mall內的Que餐廳,室內嘅環境以淡木色、珍珠香檳色同寶石綠色為主題色調今日試咗幾款佢哋嘅嘢食✨軟殼蟹壽司塔可 $74✨呢款壽司塔可嘅口感真係一流,外層嘅軟殼蟹炸得香脆可口,入面嘅壽司飯配搭新鮮蔬菜,再淋上自家製的辣汁!清新而且嘢味,食落去就停唔到口😋✨軟殼蟹意粉配蟹肉及番茄忌廉汁$158✨意粉味道非常濃郁,軟殼蟹脆卜卜,鮮味蟹肉黐上每一條意粉,完美融合喺番茄忌廉汁入面✨月見澳洲M5和牛蓋飯(2人前)$258✨一嚟到打開個蓋,淋上特製嘅和牛汁,有啲似煲仔飯咁!會咋咋聲~視覺同聽覺都好享受!和牛就揀用M5級別,肉質鮮嫩多汁再同溫泉蛋攪拌埋一齊,味道層次感十足粉紅雙柚汁 $58靜岡有機抹茶豆腐紅豆沙冰 $68飲品方面,我揀咗粉紅雙柚汁同靜岡有機抹茶豆腐紅豆沙冰🍧粉紅雙柚汁清新解渴,而靜岡有機抹茶豆腐紅豆沙冰則口感細膩又有口感,甜度適中,非常適合配搭主食一齊食❤️紅莓流心班戟(聖誕限定甜品)最後,食埋聖誕限定甜品紅莓流心班戟。呢款班戟用濃濃嘅奶蓋鋪面,做到好似瀑布流心一樣湧出嚟,切開之後,內餡係見得到大大粒嘅紅豆蓉,好有口感!酸甜適中

今日試咗幾款佢哋嘅嘢食

✨軟殼蟹壽司塔可 $74✨