很多食評都話服務差, 其實都唔算丫, 會幫你搵埋位, 會問你杯野黎左未, 埋單會提你要找錢等等, 都顯得員工老闆是很有人情味食過好多車仔麵, 淘大, 元朗, 利東村, 灣仔立食等等, 呢間係我最鍾意食既一間, 雖然價錢可能比其它車仔麵貴少少, 但其實佢既份量係好足既.佢地會有好多唔同既麵底俾你揀, 包括出面比較少有既銀針粉同伊麵. 我去親都會食牛筋腩, 都會係炆到好腍好入味, 東菇又係好入味, 蘿蔔, 豬手等等, 都係值得一試既餸. 有時仲會加埋紫菜. 佢個湯底係好好味既, 比較濃 (但拉麵我係鍾意比較清既湯底 XD ).埋單多數係大約五十蚊一碗左右, 四個餸, 飲品就十幾蚊, 鍾意食車仔麵既朋友不妨去試下喇

2016-08-28
15 分鐘 (堂食)
  • 牛筋腩
  • 東菇