(非會員)
開飯啦!呢排天氣好熱, 行開個頭又記得之前係harbour city 個間食過下午茶甜品唔錯諗住去下食supper.當日係friday night, 個陣8點幾其實一入去就有位已經有d驚驚地. 咁一入去有個trainee 埋黎倒茶, 都幾有禮貌. 之後就叫野食, 落單之後d 野食都好快, 但偏偏有一個飯團就勁耐都唔黎, 之後我地吹左3次再要求取消, 先至整好找出黎當我地食埋d 野之後就打算叫甜品, 點知咁岩聽到隔離落單先知有set dinner, 再望多2眼原來個trainee比小左個menu我地, 而且落單個位同事見我地叫既野同set dinner 無咩分別都唔去suggest下我地.. 真係好無奈.. 不過我同男朋友都覺得, 唔食都食左.. 都無咩好講.之後食緊甜品既時候, 係另一面台岩岩走左, 另一位trainee立即上前清潔及抹台, 點知佢塊布d 飯粒同水都整哂過黎我對腳上面, 勁dirty.. overall, 其實甜品味道真係好唔錯. 但店內太多trainee, 而且又落錯單, 食物唔太好食.
開飯啦!

, 勁dirty..

• 甜品