2015-10-26 2658 瀏覽
我同朋友兩個等間炑八開咁我地5:30就入座咁其實我地淨係想食甜品咁入到去就已經話唔燒肉 就咁叫啲韓國冰黎食啦咁我地坐低就好快落左單但過左半個鐘個冰都未黎咁我同我朋友問一問啦咁其實我地坐左係廚房隔離 咁我地追完個冰之後就聽到廚房有個員工大大聲態度好差咁話個冰最少要等半個鐘啦 佢唔預一開門就有人會食冰 所以未開部冰機 但部冰機要開著半個鐘先可以run到 依加出到唔個冰 咁廚房有一部分係open kitchen  態度好差個個員工就啤到我地實一實咁其實如果一開始你鋪頭未ready賣到比我地又或者要客人等耐啲 都可以係落單又或者落完單知道客要等好耐既時間提一提客人😓😓但佢地完全無 但要態度語氣咁差 咁我地想取消 樓面既職員又話好快有 咁我同我朋友咪算囉呢個幾好味 因為我本身鐘意食朱古力味既野 仲有個朱古力醬可以淋落去 呢個豆粉冰味道較淡 配埋練奶 都ok其實我同個朋友之前食過呢間餐廳既燒肉(旺角分店 同呢度d員工態度差天共地) 都唔錯 但個時食唔到佢個冰(佢冰機壞了)先特登再黎食 點知食到咁受氣 以後都唔會再幫襯
我同朋友兩個等間炑八開
咁我地5:30就入座