2020-12-12
趕在禁制令生效前,去左凱悅酒店咖啡廳食buffet😋入座時,侍應表示每人都會獲贈龍蝦乙隻,仲可以點焗蒸燒弄法。我們點了芝士焗龍蝦同蒜蓉蒸龍蝦,2個煮法都好好食,保持龍蝦鮮甜😋可能因為係咖啡廳關係,前菜,刺身,主食,小食都不算多款。我覺得比較好食有鵝肝多士,蒜蓉蒸蠔,大板燒😝最吸引都係甜品🧁🍰一入門口就見到好多款蛋卷,我最中意係貓山王榴槤味同櫻桃開心果仁味🥰超好食,必食😋還有細細件甜品,拿破崙,千層蛋糕,朱古力泡芙都很好食😎跟住有4,5款雪糕,有班戟,窩夫,小杯楊枝甘露,tiramisu🤟🏻蛋卷可以買返去食,所以我買了2款返公司同同事分享👍🏻粟子卷同櫻桃開心果果仁卷🥰個個都說很好食😋#HyattRegency #凱悅酒店 #凱悅咖啡廳 #文迪生活 #文迪飲食 #鎖定openrice食評 #訂閱頻道