2021-08-27 279 瀏覽
今日同朋友一行四人食完晚飯就去食金滿堂,見佢枱上面寫住,凡惠顧兩個甜品,可以用優惠價$15換購糯米糍一客。睇啱之後,一位短頭髮戴眼鏡矮小瘦身形既中年女店員幫我哋落單,我哋一人叫咗一份甜品,然後朋友就問女店員,我哋係咪可以加兩份優惠價糯米糍?」女店員就用一把好晦氣嘅聲線回應:「總之叫夠兩份就可以加!」其實只係一個回答可以同唔可以嘅問題,佢都可以用咁嘅態度回應,只能夠話咁嘅服務態度真係不得了。不過讚既係另外一位都係短頭髮嘅女店員,態度就非常好,希望嗰位晦氣女店員可以好好學習。講返甜品,我哋都係叫咗燉椰皇,口感夠滑,夠香,糯米糍夠煙韌,好食。總括來講,食物環境都係10分,不過服務態度就2分。