2015-04-27
好肯定呢間韓國Cafe可以上到排行榜頭幾位一定同D甜點有關,因為試過鹹點一定會覺得無乜特別!一坐低先叫2杯飲品:熱白朱古力咖啡同柚子檸檬冰沙!White Mocha味道唔錯但可以少D甜!冰沙就好Refreshing,味道質感調得好好!值得一試!至於食物方面,等咗30分鐘先上台,呢份辣雞翼係完全無特別。。醬過多但可以完全一D辣味都無!好普通。再來牛肉紫菜飯卷,料好足,味道可以,整體一般。第一次食部隊拉麵,拉麵過淰,上到臺D湯唔多夠D麵可能已經吸咗好多,唯一個湯食落個辣味幾正可以再辣D,但午餐肉腸都係無乜野可以講。叫得部隊鍋食物都知唔會特別得去邊。最後本來諗住留肚食BingSu,點知下晝3點幾已經話賣哂!好失望!如果下次去,都應該只會為咗Bingsu而去,其他鹹點應該唔會再試!
再來牛肉紫菜飯卷,料好足,味道可以,整體一般。