招聘中
最高可達 $18,800
月薪
2019-01-16 283 瀏覽
仲有最後一張生日coupon, 咁梗係唔好嘥食埋佢啦~ 佢d主食唔係好啱食, 所以今次試下佢d甜品, 再搭單叫d小食, 估唔到有驚喜~  炸薯條其實真係好唔抵食, 幾十蚊食薯條, 我去茶記或者老麥仲平, 不過算啦~ 老公話想食, 咪由佢叫~如果連炸薯條咁簡單都做唔好, 我諗廚房都可以炒得, 當然佢呢個炸薯條都唔差, 唔會過哂火喉或者油淋淋, 算係咁啦~ 鐵板餃子都係來貨整返熱, 冇乜特別技巧~ 抹茶白玉紅豆芭菲呢期甜品係抹茶系列, 而呢個芭菲係最豐富果款, 所以一定要叫啦~入面有白玉、紅豆、抹茶布甸、抹茶雪糕、雲呢拿雪糕、粟米趣片, 成個感覺好豐富, 價錢差不多, 但樣樣都可以試勻, 除咗個白玉硬咗d外, 其餘全部都唔錯, 又唔會太甜~  抹茶布甸其實因為睇menu張相睇唔到個芭菲都有布甸, 所以另外叫咗一個布甸, 當然個size大少少, 不過差唔遠, 只係呢個布甸做返個焦糖效果, 冰火感覺相時都有, 但食完都唔夠喉, 實在太細杯了~經過今次之後, 我相信下次再有生日coupon時, 都係嚟食甜品比較抵~

鐵板餃子
都係來貨整返熱, 冇乜特別技巧~

2018-10-28
用餐優惠