2018-08-14 1343 瀏覽
服務:今日去到食tea set,一入到去幾個staff喺度但喺完全無人安排坐邊。坐底咗叫完嘢食,嘢食到咗好耐都冇人拎過餐具(舖頭人手夠客又少),要自己拎,仲要碟都冇比,但係碟又唔係自助。去到攞叉,店員話攞比我,攞咗刀叉碟,不過冇羹(有杯裝甜品)。最搞笑係再起身去攞羹,個staff見到但係指住隻羹,,話「喺度」。都係唔攞比客。點解可以有面皮收10%服務費?食物:個tea set好難食好難食好難食,絕對係半價都唔值。(原價連服務費係$591)冇一件係值,全部都唔好食。戲肉係甜品嘅raspberry係發霉嘅,問店員佢換咗個新同我講食材個倉喺第度所以可以運送途中有問題,換咗杯新嘅比我。過咗陣staff問會唔會揀個新嘅甜品,但已經一啲胃口都冇拒絕咗,雪榚都叫佢唔洗上。最後比錢收原價我同朋友都好無奈,因為591價但冇一樣嘢係好。連舖頭個景都係牆紙,比網上張相以為好大間。同個staff講咁嘅食品質素會唔會改一改個收費,最後要比455。最大問題係食發霉嘢加咁嘅服務都要400幾真係好唔開心。見有咁多日本人去食,同行朋友打咗個食評警剔日本網友。前からずっと楽しみにしていたのに、もうこんりんざい食べにはいき
服務:

食物:

見有咁多日本人去食,同行朋友打咗個食評警剔日本網友。

前からずっと楽しみにしていたのに、もうこんりんざい食べにはいきません。店の店員さんにめっちゃくちゃ無視されたし、フォークとかスプーンなどの食器は全部自分で取ってました。店員さんにスプーンが欲しいと伝えても、自分で取ってと言われます。店員さんの態度が悪くて、悪い気分になります。サービスがとてもひどい。
サービスだけではなく、食べ物にも問題がありました。食べてたデザートにカビが生えてました。写真を載せておきます。
こんなサービスに、カビが生えた食べ物。
もう絶対この店には行きたくありません。