2024-03-23
食肉獸注意⚠️抵食嘅靚牛放題比兵仔搵到喇!呢間和牛燒肉一郎環境乾淨舒服,大力推介S2 80品任食套餐,仲有清酒梅酒啤酒任飲!而家仲有個限定優惠:燒肉放題套餐免加一優惠❤️(下午4:00後入座至晚上7:00前離座;晚上8:30後入座,將軍澳分店限定)💂🏻♀️《S2 80品任食套餐》 $288 🥩肉類:兵仔主力都係攻牛肉,啲牛肉色澤好靚,牛里脊肉、牛肋肉超好食!可以揀鹽醬或者燒烤醬,兩款都令到牛肉再提升咗另一個層次⭐️仲有牛舌、橫膈膜等等,超多款可以揀!🐟海鮮:蠔、蝦、帆立貝、魷魚青口全部都燒得好好食🤤,尤其是帆立貝有黑松露牛油同埋蒜蓉味都非常出色~🥘其他主食小食:出面有得自製和牛肉燥飯,消耗嘅牛肉送飯一流!另外都有好多款丼飯、拉麵、海帶湯仲有韓式飯卷🍜,炸物小食都表現得唔錯,可以一次過試都好多唔同款嘅嘢食!🍻甜品飲品:飲品種類唔算好多,不過清酒梅酒任飲呢樣真係好吸引!兵仔最愛梅酒嫁喇!😌甜品都係貴精不貴多,軟雪糕可以自製,雪條款式都幾特別~Tiramisu同埋木糠布甸我都食咗兩個😂😂評分: 90/100總結:環境同食物呢個價錢嚟講性價比好高!一心想食牛嘅我真係超滿足😌,燒烤醬牛里脊,加埋甜菜泡
💂🏻♀️《S2 80品任食套餐》 $288
評分: 90/100
總結:
環境同食物呢個價錢嚟講性價比好高!一心想食牛嘅我真係超滿足😌,燒烤醬牛里脊,加埋甜菜泡菜一齊食非常惹味,下次要再同一班食肉獸朋友一齊嚟再食過😂😂🫶🏻
頒發軍階:上將🎖🎖🎖🎖