2005-09-23 6 瀏覽
20050923 1pm很邪。本來係想去康怡o既新來記,竟然失驚無神摺o左!!!同事D 話有好介紹,原來係Das Gute。lunch set 都係o的咁o野啦,一個湯一個包一個粉加杯o野飲。既然quote 自己係德國o野(well 佢改o左個德文名wor),我就要o左個德國腸伴酸椰菜lunch set,都OK,腸都有成4款,同事D 要咖哩雞set,佢話的咖哩好港式wor,仲有個飯好騎呢,整o左做金字塔形,見圖。同事P 要菠菜雞絲意粉,佢話唔係幾得。咁似乎我果個係最好味wor。湯係菠菜唔知咩湯,麵包款式waitress 有幾款比你揀,要o左個乾果方包,唔掂,好隔夜feel,又乾又o鞋。(但此店主打係賣麵包的......)餐飲要了熱啡,檯頭有各式糖,咁suppose 佢係無落糖o架啦。我落o左一包代糖同少少奶之後,杯o野直頭係甜到苦!!一早落好糖都warn 一warn 我好丫!自己比自己果份,個set $52,未連加一,我覺得算好貴,因為只係一般!都話呢邊食飯好慘o架啦!
20050923 1pm

很邪。

本來係想去康怡o既新來記,竟然失驚無神摺o左!!!

同事D 話有好介紹,原來係Das Gute。