2015-11-23 487 瀏覽
知道佢地出左新tea set即刻去!夢幻到不能夠好浪漫既wonderland journey$298 per person 魔幻既Drink Me 蝶豆花茶飲完小心會縮細左..哈哈再黎一個黑松露海鮮芝士火鍋 火鍋配料有低溫慢煮紫薯馬鈴薯對照故事中既tweedledum同tweedledee孖寶仲有巴馬火腿車打芝士仲有新鮮既雞尾酒蝦帶子青口法國蝸牛同煙三文魚.. 好豐富食火鍋之前要抽張魔法咭架我抽到LUCK之後就要用火槍燒溶佢其實佢係焦糖造架令成個火鍋既味道更豐富~到甜點喇 非常精美分別有茉莉味紅心紙牌曲奇 葉型曲奇白兔先生同懷錶macaron 寫住 ”Eat Me” 既茉莉味蛋糕同黑朱古力食完會唔會變大左呢實在太得意太有心思了就好似同mad hatter食左一餐好瘋狂既下午茶Alice迷必去呀!地址:中環士丹頓街16A地下

知道佢地出左新tea set即刻去!夢幻到不能夠

魔幻既Drink Me 蝶豆花茶飲完小心會縮細左..哈哈

再黎一個黑松露海鮮芝士火鍋

仲有巴馬火腿車打芝士
仲有新鮮既雞尾酒蝦帶子青口法國蝸牛同煙三文魚.. 好豐富

火鍋之前要抽張魔法咭架我抽到LUCK
到甜點喇 非常精美

Alice迷必去呀!

地址:中環士丹頓街16A地下
2015-11-16