2016-03-24 372 瀏覽
男朋友話我樣子甜美,食乜甜品都會變做唔甜,咁識講嘢真抵錫琴晚去完海旁談心,落雨撐傘,仲要喺黃色嘅,鬼仔峰拖住我去食糖水佢揀咗碗有蜂巢嘅薑汁二重奏俾我,話我有蜜糖咁甜兼有個蜂字代表佢食嗰時薑汁點樣二重奏? 係薑雪糕同薑布甸,薑味好勁又唔會辣仲要甜,薑布甸好似飲薑奶,好滑,D粉攪暈冇粒粒,即係冇奶粉做。薑雪糕唔會好甜,食入口好似沙冰,好似7仔思樂冰咁沙,喺個口溶好快,好味。蜂巢好甜蜜蜂味,咬咬咬變咗做膠,好似香口膠咁×膠。禮尚往來我嗌碗合桃布甸俾男朋友,阿媽話合桃糊好啱男人食,補腰補腎好男人合桃糊有合桃味,唔臭,合桃糊好糊,冇一patpat,冇水尿尿。牛奶布甸好滑,彈彈下,牛奶味香,穌味唔講得,味道好似台灣統一牛奶布甸咁好食。
男朋友話我樣子甜美,食乜甜品都會變做唔甜,咁識講嘢真抵錫

$36 (宵夜)