2019-01-20 1697 瀏覽
-沿路揸車入嚟覺得附近好荒蕪, 但係有個地段遠距離已經見到有好多燈光, 望落好熱鬧、好有氣氛咁。冇錯就係呢間德國餐廳喇。 入面環境黑蚊蚊、氣氛一流, 好有餐廳 + 酒吧嘅感覺。今次因為有朋友生日,所以特登入嚟食。專登book咗枱要indoor,因為入面有live band可以一邊食一邊聽歌仔。 仲有就係上蛋糕嘅時候,啲職員會圍埋一齊唱生日歌。超正吖!!!!德國腸拼盤: 一個拼盤可以試準唔同味嘅德國腸。 用鐵板上外脆內軟鎖住肉汁。咖哩雞包: 呢個係必食推介!!!本以為平凡嘅包,因為索曬咖哩汁,超惹味、 包面脆卜卜。 德國豬手: 大隻得勁誇張, 大件夾抵食。 味道鹹鹹地, 豬手肉又炆得好淋。 PS: 外面有空地泊車,但要另外收費。__________地址:元朗青山公路洪水橋段 (洪水橋輕鐵站斜對面)

PS: 外面有空地泊車,但要另外收費。

__________

地址:元朗青山公路洪水橋段 (洪水橋輕鐵站斜對面)