2024-07-09
呢7個月黎左第3次, 呢度比較靜,相對我地人多都可以坐得舒服D, 唔駛食快餐咁囉。 年初果次係黎食夜晚~有免費泊車~有長者優惠; 第2次係大年初二 (當時大大小小 一行大約係31人,當時酒店仲有財神出嚟應應節)。 今次一行5人, 為肥肥慶祝轉雙位數既生日, 而今次第一次用另一個平台既優惠,平均 $239/位, 差不多價錢發覺當時有其他更高級既選擇, 但呢度好處係12歲都係小童, 而主角亦話新年食過佢既中午BUFFET有麵包蟹~太回味喎, 因為我地第一次黎係食夜晚當時有高級少少既長腳蟹,但肥肥鍾意食蟹膏,所以佢揀返中午, 仲可以有相當好既時間去消化。*多謝餐廳送件蛋糕比仔仔,對於酒店唔係咩錢但好有心好驚喜*7月主題係, 如果早一星期黎就會係榴槤, 有留意佢6月都好多人為左榴槤主題而黎。
*多謝餐廳送件蛋糕比仔仔,對於酒店唔係咩錢但好有心好驚喜*